Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζουμε...

Στην Ελλάδα είμαστε ή του ύψους ή του βάθους.Υποστηρίζουμε κάποιον ή είμαστε ορκισμένοι εχθροί του.Θέλουμε αλλαγές αλλά αυτές να επηρεάσουν μόνο...τους άλλους.Υποστηρίζουμε ως νέοι άνθρωποι ότι πρέπει να ανακατασκευάσουμε τον πολιτικό μας φορέα εκ βάθρων, αλλά όπου έχουμε εμείς την ευθύνη αφήνουμε τα πράγματα να λιμνάζουν, για να μείνουν στο τέλος μόνο όσοι μας ανέχονται και να κάνουμε ανενόχλητοι κουμάντο χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες...

Αυτή είναι η Ελλάδα της μιζέριας που  δεν θέλω να αφήσω στα παιδιά μου.Συμμετοχή, συνεργασία και δουλειά είναι το κλειδί. Αν όλοι βάλουμε ένα χεράκι, ο καθένας στον τομέα του κάτι μπορεί να αλλάξει, αλλιώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε πικρές διαπιστώσεις. 

Αυτός είναι ο σκοπός της δημιουργίας της Ανασυγκρότησης. Να ταράξει τα νερά σε ένα ΤΕΕ που βρίσκεται σε τέλμα και να κινητοποιήσει δυνάμεις του κλάδου που παρέμεναν σε αδράνεια.Ακόμη και τις..."κατεστημένες" που αυτή τη στιγμή διοικούν ένα απαξιωμένο και αντιπαραγωγικό επιμελητήριο. 

Πιστεύω ότι το επιμελητήριο μπορεί να στηρίξει τους συναδέλφους, να τους βοηθήσει στην καθημερινότητά τους και να υποστηρίξει τις επιδιώξεις του κλάδου, αν σταματήσει επιτέλους να είναι το "σκαλοπάτι" για την πολιτική ανέλιξη κάποιων ή το μέσο βιοπορισμού κάποιων άλλων.

Περιμένουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας...  Συνεχίζουμε...!

(Σε λίγες μέρες θα "ανεβάσουμε" την ιστοσελίδα και το forum ανταλλαγής απόψεων της Ανασυγκρότησης. Προς το παρόν μπορείτε αν θέλετε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας, να μας στείλετε μήνυμα στο anasygkrotisi.mixanikon@gmail.com  ή να μας βρείτε στο fb εδώ .)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου